Werken bij Family Beverwijk

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Family Beverwijk beschikt over een sfeervol en gezellig eethuis met gemakkelijke afhaalmogelijkheden. Wij zijn een gastvrij team met echte sfeermakers. Wij kunnen wel wat sfeermakers uit Beverwijk gebruiken en zoeken naar versterking. Op dit moment zoeken we echte sfeermakers voor in de bediening, een bezorgkoning(in) en een Family baas ofwel een bedrijfsleider.

Geen dag is hetzelfde bij Family, bij Family Beverwijk vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family gerechten, je maakt verdraaid lekkerste ijsjes, serveer jij in ons eethuis de beste seizoensspecials en bezorg je omliggende bedrijven een heerlijke lunch. Door de combinatie van afhalen en bezorgen is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.

Werken bij Family Beverwijk is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven, feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family uiteraard ook een lekkere fooi.

Kom jij het team van Family Beverwijk versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet. 

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Allround medewerk(st)er

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Beverwijk versterken.

Family Baas

Wij zoeken een echt Family Baas, jij hebt alle touwtjes in handen en vindt het leuk om aan het hoofd te staan van onze Family. Kortom, ben jij onze nieuwe bedrijfsleider?

Bezorgkoning(in)

Wij zoeken een ware gangmaker, die de gang erin houdt. Bezorg jij straks de lekkerste Family gerechten bij onze gasten thuis? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Bezorgkoning(in).

Keukenmedewerker

Kom jij het Family team versterken als keukenmedewerker? Jij krijgt de belangrijke taak om je teammembers te ondersteunen bij hun werk. De ideale bijbaan!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Family members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen onze Family.